Hvem er vi?

DUO CON AMORE

Violin og klaver - levende musik til festen!

 

Midtjylland, Vestjylland, festmusik, hyggepianist, violinist, pianist, klaver, violin, salonmusik, klassisk, rytmisk, hyggemusik, dinnermusik, musik til festen, bryllup, reception, fødselsdag, konfirmation, fest, konservatorieuddannet, musikere, Holstebro, Herning, Struer, Ringkøbing, Viborg, Tisted, Silkeborg, Århus, Skive, Skjern, underholdning ved spisning, musik klavermusik violinmusik til under maden fest,, pianist til fest, festpianist under maden, hyggepianist, 

Er du på udkig efter levende hyggemusik til din fest?


Vi er to professionelle musikere fra Holstebro som gerne bidrager til den hyggelige stemning ved din fest med dinnermusik for violin og klaver. Vores repertoire spænder bredt fra populære melodier og evergreens til klassisk salonmusik. Hør lydeksempler under "Hør musikken" og se nærmere under "Repertoire".Mikkel Lundkvist:

Jeg er uddannet violinst fra musikkonservatoriet og har mange års erfaring som udøvende musiker, freelance orkesterviolinist og violinpædagog. Jeg interesserer mig for mange forskellige musikgenrer. Ved siden af min udøvende virksomhed er jeg i gang med at uddanne mig i komposition og orkestrering til film og tv på Berklee College of Music.   


Jesper Thimsen:

Jeg er uddannet pianist og organist fra musikkonservatoriet, og arbejder til daglig som organist i Nørrelandskirken i Holstebro. Jeg har mange års erfaring som hyggepianist ved bryllupper, fødselsdage og andre festlige lejligheder, og kan godt lide at spille både jazz, klassisk og evergreens/populærmusik på klaveret.